MAKET FAMOUS ?

maket ? aku still tak paham kenapa remaja zaman skang terkeja keja kan populariti .apa yang dorang nak sbenarnyaa ? kalau kita ni artis ,i mean yang betol betol artis dalam tv tuu tk apa lahh .just be ur self ,kita semua sama jee .makan nasi kunyah kat mulot jugak kan ? .actly, orang yang maket ni bukan nyaa dia nak blagak just dia ramai kawan kat luaa sana ,KL JB IPOH everywhere dia ada kawan .aku akan respect orang yang maket / famous atas dasar kerja dia yang menarik ,bukan dari hanya paras rupa tetapi blagak jee memanjang buat apa ? buat kan orang lagi F**K ada laa .