PEOPLE AROUND ME

2 Hari 1 Malam aku tidur di satu kawasan kampung ,yang betul betul kampungg ! 
orang orang kat situ memang best ,berkerjasama ,dorang anggap satu kampung ni da macam satu family !  makcik makcik ,nenek memang spoting dan aku tak sangka pula gadis gadis d kampung sangat comel ,cantik ! HEEE sopan lagi tuhh .HAHHA tak bole ,niat aku datang nak buat kerja ,photographer job .aku tak la se-expert macam korang yg kat luar sana tu ,semua ni sekadar minat & hobby aku .terima kasih kepada Haffiq Hassan sekeluarga ,buat susa susa jeaa ! hee .

TERIMA KASIH ORANG KAMPUNG BUKIT BATU ,SEDENAK !