SPECIAL DAY

OMG ! hari ni daa genap aku 17 tahun HAHA budak lagi laa :P Thanks kepada siapa yang memberi hadiah ,aku hargai sangat ! terima kasih ! tak sangka daa tua tua dapat lagi hadiah :D aku happy ,sebab aku dapat juga hadiah dari sayang aku SITI ZULAIKHA ,korang nak tahu dia bagi apa ? haaaa ! ni kat bawah ni
bilaa aku dapat je box ni ! aku tak benti senyumm korang tahuu ! macam first time dapat hadiah -.- aku tak sangka dia beli baju jam cincin ni .aku sukaa sangat .and this's for you : Babyy ,thanks a lot sayangg .i tergamam sekejap bila dapat ,sebab terlampau happy ! kalau laa you ada depan i ,apa laa jadi kat youu erk ? HAHA youu betul betul sayang kan i kan sayangg ? :') biar laa orang nak cakap apa .dorang tak rasa apa yang i rasa .tahun ni ,i nak birthday bersama youu puasa bersama youu raya besama youu .ehhh ! tak nak ! i nak semuanyaaa bersama youu ,aku bersumpah harap kita mati pun bersama sayangg .i love youu yang <3


 tapi yang aku peliknyaa ,tahun ni berbeza dengan tahun sebelum ni :

  • ramai org bagi hadiah awal ,sebelum date birthday aku
  • wish awal
  • aku happy gila ,tak macam sebelum
  • orang yang aku sayang ,bersama dengan aku
  • aku baru kenal siapa kawan dan siapa lawan