4MONTH

LIKE I SAID..
i tak nak 4bulan ,i nak selama lamanyaa ;)

Siti Zulaikha ,listen oke .I tak kira apa orang nak cakap and i remember masa 1st time kita jumpa ,masa tu kita dalam band lagi kan ? Our conversation :)
I love you so much ,yes i do .I tak sangka perempuan yang i nak selama ni milik i sekarang ,and you're totaly mine sayang .Who cares rite ? But i do :)
I miss you rite now .
Segala gala yang kita daa lalui bersama selama ni ,i rasa macam daa lama gila dengan you :')
I suka bila kita bersama sayang ,i miss that :(
You faham character ,personal ,perangai i sayang :')
I akan tunaikan segala janji i .Lelaki memang pandai berjanji ,tapi kita tengok siapa lagi pandai tepati janji guys :')
You always smile :)
You faham apa maksudnya cinta & sayang <3
You pandai ambil hati i bila i marah :D
You suka gurau dengan i and layan kepala i >.<
Paling i suka ,you selalu berbincang jika ada masalah ,and you mesti tanya i dulu kalau ada apa apa berita yang tak elok dari orang lain :')



sayang ,kita belajar betul betul sampai capai cita cita kita and hidup seperti mereka mereka yang berjaya membawa cinta ke akhir hayat .
Alhamdulillah kita bersama sehingga ke peringkat ini ,dan happy forever .