L.O.V.E

Siti Zulaikha ,i never leave you and i'll make you happy everyday :)

  • Aku suka kau main rambut aku #pantang nampak orang duduk dia :P
  • Aku suka bila kau pujuk aku ;)
  • Kau selalu senyum bila tengok muka aku :')
  • Kau selalu berbincang jika ada masalah :)
  • Aku suka kepala gila gila macam kau :P
  • Manja and degil memang kau :3
  • Suka ketawa #bila aku buat something 
  • Selalu cucuk aku #sebab aku geli
  • Suka geletek aku :3
  • Selalu perhatikan tingkah laku aku :)
  • Selalu ada disisi aku <3
  • Support dalam apa jua yang aku buat dan minat :')
  • Selalu meminta maaf walaupun pekara tu aku tak kecik hati #sebab dia sayang aku :')
  • Aku suka menari dengan kau #sebab comel bila kau bergerak :P
  • Aku suka tumbuk kau #sebab kau akan balas balek :3
  • Kau tak pernah give up untuk aku :')
  • Hari hari kau buat aku rindu <3
  • Aku suka tengok kaki kau yang comel tu :P
  • Aku jenis yang simple dan rockkk ! #lu memang best la sayang 
  • Tak peduli apa orang nak cakap :D
Sebab tu aku sayang kau Ikha ,kau special and different :)