PERCEPTION


Okee ,semua duduk takpayah keluar kan buku .Just look listen and feel HAHA -.-

Sekarang ni ,ramai budak budak anggap yang couple ni ganggu pelajaran or contohnyaa "Tak nak laa couple/ tunggu lepas kita habes study eaa ?" ,okee memang tak salah tapi disini aku bukan nak mengajar cuma nak memberi pendapat sendiri .Rasa nyaa tak salah kalau couple masa belajar ? bagi aku ia nyaa tak menganggu malah kita sendiri boleh ajak gf/bf kita tu untuk study sama sama .Apaa ? bf/gf korang taknak study ? try cakap kat  dia "Nak i study dengan laki/prempuan lain ? kang jeless pulak ,org ajak study taknak .Kawin nak -.-" 
But ,if bf/gf korang daa bekerja tuu .Dia seharusnya faham yang korang perlu ada masa sendiri untuk belajar ,demi masa depan .What again ? dia tak percaya yang korg study ? dia mesti ingat kau tengah texting ke apa kee kan ? haaa senang jee ,3G tak pun WC je .Tak percaya jugak ? belajar depan dia haa senang -.- 

Haa ,tu saja laa pandangan aku untuk hari ni .Terima kasih ,tak ada unsur politik .